Sign in to follow this  
Followers 0
hpirado

Install via Odin

9 posts in this topic

I cant acces my sd card while on cw recovery.

Im using lightning rom now and it mount my sd properly on J:

To acces the sd while in rom i do it in external_sd folder.

I just flashed the CM Rom and it installed from sdcard/update.zip that is actually my phone memory

so i just got the blue driod on skate loop, just that installed.

So i need help to mount or acces my sd properly on recovery to flash properly CM Rom

or CM will come in a odin mode installation?

I installed lightning rom after a brick, because they got a .md5 install file

only way i can install romĀ“s without acces to my sd, like now.

Im running a 1Gb sd. Im on SGS2.

Please i need help.

Edited by hpirado

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey, guess what. /sdcard IS your "sd card". there is no need to access your EXTERNAL sd card, which is why the OS has always called the internal "/sdcard" and "SD Card" respectively (in both stock Samsung and CM7)

Share this post


Link to post
Share on other sites

update.zip is in the root dir of sd card.

in CWM i just go to apply update from ur sd card

and file cannot be found.

recivery just not recognize my sd card.

i ill move the update.zip to my phone root dir

so it cant install from phone drive right?

it needs a sd to host the file right?

Share this post


Link to post
Share on other sites

just done it again, done the "apply /sdcard/update.zip" 3 times before reboot

and got 10x CM mod 7 blue android + skate logo loop, and still counting

I need a way to flash it with odin or a way to /sdcard/update.zip be mount on real sd card.

Share this post


Link to post
Share on other sites

omfg... YOUR INTERNAL MEMORY IS THE SD CARD. THE REMOVABLE EXTERNAL SD CARD IS NOT THE SD CARD THE INSTRUCTIONS REFER TO.

PUT IT ON YOUR INTERNAL MEMORY

INSTALL FROM THERE

IF YOU ARE GETTING BOOTLOOPS IT IS BECAUSE YOU DID NOT FACTORY RESET BEFORE INSTALLING

Share this post


Link to post
Share on other sites

Damm, youu keep mocking me...

I tought was not possible install the rom from a drive that is the location of the installation

And didnt have done the wipe factory before.

Anyway worked now, there will be improvements on release version?

5 minutes of use and i missed the press numbers and get contacts on dialer

and the turn off data network on power button.

Anyway worked now, not good as I heard but its probably because the early version.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I Had the same Prob. and Kaik is right.

Try to Flash the Stock Firmware via Odin,

in my case i did put the .zip in the internal AND external sd

So if you cant find your external, simply use the internal sd.

Greetz

IsiFlashX

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0