Jump to content

Welcome to CyanogenMod

Welcome to our forum. Like most online communities you must register to post, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of the CyanogenMod Forum by signing in or creating an account. You can even sign in with your Facebook or Twitter account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Download files attached to the forum.
  • Customize your experience here
  • Share your CyanogenMod experience!
Guest Message by DevFuse
 

Photo Exif With Wrong Device Model


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 willianalberto

willianalberto
  • Members
  • 1 posts
  • Twitter:williancruz_20
  • Country:
    br - Brazil
  • Location:
    São João da Boa Vista
  • Device Model:
    TIM XT925
  • CM Version:
    11
  • Recovery Image:
    ClockworkMod

Posted 17 February 2014 - 04:15 AM

Hello
I would like to report a problem with my camera. When I take a photo, on the EXIF data it shows "Phone" on device model instead of XT925 (or RAZR HD). As I use Flickr a lot (and maybe a lot of people do), EXIF data is somehow important to me to keep trace of my photos. I already reported this issue on CM community on Google+ but it seems that they couldn't help much. I'm using CM11 (Nightly 20140215). Here is a screenshot of one photo EXIF:

Posted Image

I would like to ask (if possible, of course) if anyone that is maintaining the code for my device could fix this. Thanks.

EDIT: on previous versions of CM (10.2 for example) I wasn't having this problem.

Edited by willianalberto, 17 February 2014 - 04:17 AM.