Jump to content

Welcome to CyanogenMod

Welcome to our forum. Like most online communities you must register to post, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of the CyanogenMod Forum by signing in or creating an account. You can even sign in with your Facebook or Twitter account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Download files attached to the forum.
  • Customize your experience here
  • Share your CyanogenMod experience!
Guest Message by DevFuse
 

I9100 Cm 11 M3 Camera Issue


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 MP69

MP69
  • Members
  • 4 posts
  • Country:
    de - Germany
  • Device Model:
    I9100
  • CM Version:
    CM11 M3
  • Recovery Image:
    ClockworkMod

Posted 11 February 2014 - 10:13 PM

After installing the M3 of Cm 11 on my I9100 the camera app isn't working anymore.

#2 herbal

herbal
  • Members
  • 2 posts
  • Twitter:herbal828
  • Country:
    ar - Argentina
  • Device Model:
    Samsung Galaxy S2 i9001
  • CM Version:
    11 M3
  • Recovery Image:
    Cyanogen

Posted 12 February 2014 - 11:20 PM

hello, I also have the same problem, after installing CM 11 M3 in my S2, the camera stopped working. Anyone have any solution? I'm going back to previous version.

#3 DutchConquer

DutchConquer
  • Members
  • 26 posts
  • Country:
    nl - Netherlands
  • Device Model:
    GT-I9300
  • CM Version:
    11 Snapshot M7
  • Recovery Image:
    ClockworkMod

Posted 13 February 2014 - 09:56 AM

It seems to be working fine for me. Also running M3. :/

#4 herbal

herbal
  • Members
  • 2 posts
  • Twitter:herbal828
  • Country:
    ar - Argentina
  • Device Model:
    Samsung Galaxy S2 i9001
  • CM Version:
    11 M3
  • Recovery Image:
    Cyanogen

Posted 13 February 2014 - 12:31 PM

@DutchConquer Can you tell me, how you installed de new version?

#5 DutchConquer

DutchConquer
  • Members
  • 26 posts
  • Country:
    nl - Netherlands
  • Device Model:
    GT-I9300
  • CM Version:
    11 Snapshot M7
  • Recovery Image:
    ClockworkMod

Posted 13 February 2014 - 05:41 PM

View Postherbal, on 13 February 2014 - 12:31 PM, said:

@DutchConquer Can you tell me, how you installed de new version?
Well, basically:

- I was running stock ROM 4.1.2.
- Installed 10.2 thru CM installer.
- Flashed CM11 in recovery that came with the 10.2 install. (also did data and cache wipe)

Since then I update my CM using the OTA updater in CM.

So, not much special. Maybe data/cache wipe makes the difference? Or maybe you're using different kernel.

#6 m4dd0g

m4dd0g
  • Members
  • 3 posts
  • Country:
    it - Italy
  • Device Model:
    I9100
  • CM Version:
    CM11
  • Recovery Image:
    Cyanogen

Posted 14 February 2014 - 12:15 AM

View PostMP69, on 11 February 2014 - 10:13 PM, said:

After installing the M3 of Cm 11 on my I9100 the camera app isn't working anymore.

View Postherbal, on 12 February 2014 - 11:20 PM, said:

hello, I also have the same problem, after installing CM 11 M3 in my S2, the camera stopped working. Anyone have any solution? I'm going back to previous version.

You can re-install gapps. Latest pa gapps 20140207 work fine, I'm using those.

Inviato dal mio GT-I9100 utilizzando Tapatalk